Activați-vă cardul

Aveți două opțini pentru activarea cardului și aflarea PIN-ului


De pe orice telefon prin serverul nostru de voce

Apelați 00.44.203.468.4112 sau 00.44.207.183.2248.
Introduceți numărul de 16 cifre al cardului dumneavoastră și data de naștere pe care ați indicat-o în timpul procesului de înregistrare. Odată ce aceste informații sunt introduse corect, veți auzi codul dumneavoastră PIN.

Trimiteți un mesaj text (SMS) de pe numărul de telefon indicat în formularul de comandă

Trimiteți următorul mesaj text la numărul de telefon +33.6.500.63.000 de pe numărul asociat contului dumneavoastră: cuvântul "PIN" urmat de ultimele 8 cifre ale cardului prepplătit Veritas.
De exemplu dacă numărul cardului este 5304 46039001 8001, trimiteți următorul mesaj: PIN 9 0 0 1 8 0 0 1.
Dacă schimbați numărul de telefon sau ați a indicat un număr de telefon greșit la înregistrare, trimiteți pe adresa de e-mail supportclients@cardveritas.com o copie a actului dumneavoastră de identitate și numărul de telefon mobil pe care doriți să-l asociați cardului. Codul dumneavoastră PIN este confidențial, nu îl spuneți altora.

Vă puteți folosi cardul preplătit VERITAS Mastercard pentru cumpărături online și la 36 de milioane de puncte de vânzare și bancomate din întreaga lume.
Pentru încărcarea cardului, alegeți o modalitate de încărcare din zona dumneavoastră de client.

Veritas

677,884 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 114 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

Cardul preplătit Veritas Mastercard este emis de către Cardurile preplătite Veritas Mastercard sunt emise de către Prepaid Financial Services Limited în baza unei licențe de la Mastercard International Incorporated. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reglementate și autorizate de Autoritatea de Conduită Financiară, cu sediul social la adresa Regent Street 302-308, Langham House, Londra W1B 3AT. Număr de înregistrare 900036.
Cardul Veritas este emis de către Prepaid Financial Services Limited (PFS) în baza unei licențe eliberate de Mastercard International și rămâne proprietatea PFS. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 – CARD VERITAS ©
Toate celelalte mărci comerciale și logo-uri menționate pe acest site sunt utilizate numai în scopuri de identificare și rămân proprietatea exclusivă a respectivilor proprietari.

Comandați-vă Cardul