Card preplătit virtual VERITAS Mastercard©


Stați liniștit atunci când efectuați tranzacții pe internet: Utilizați cardul dumneavoastră virtual preplătit VERITAS Mastercard© pe sute de mii de site-uri și pentru tranzacțiile prin telefon. Păstrați-vă datele personale în siguranță.

De ce să alegeți noul card preplătit virtual VERITAS Mastercard©:


Este ușor să faceți plăți pe internet sau la telefon.

Este rapid. Vă puteți primi cardul cu câteva clicuri.

Viață Privată: Cardul dumneavoastră este privat. Doar dumneavoastră aveți acces la istoricul tranzacțiilor. Pentru că viața dumneavoastră privată este privată.

Este internațional. Folosiți cardul virtual Veritas pe orice site care afișează ca acceptă Mastercard.

Și, la fel ca toate celelalte carduri Veritas: fără comsioane lunare.

Aveți acces instant la banii dumneavoastră de pe cardul virtual.

Siguranșă pe Internet: păstrați-vă cardul de credit și contul în siguranță. Cardul virtual Veritas nu este un card de credit și nu este conectat la contul dumneavoastră bancar.

(în curând)

Veritas

677,891 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 114 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

Cardul preplătit Veritas Mastercard este emis de către Cardurile preplătite Veritas Mastercard sunt emise de către Prepaid Financial Services Limited în baza unei licențe de la Mastercard International Incorporated. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reglementate și autorizate de Autoritatea de Conduită Financiară, cu sediul social la adresa Regent Street 302-308, Langham House, Londra W1B 3AT. Număr de înregistrare 900036.
Cardul Veritas este emis de către Prepaid Financial Services Limited (PFS) în baza unei licențe eliberate de Mastercard International și rămâne proprietatea PFS. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 – CARD VERITAS ©
Toate celelalte mărci comerciale și logo-uri menționate pe acest site sunt utilizate numai în scopuri de identificare și rămân proprietatea exclusivă a respectivilor proprietari.

Comandați-vă Cardul