Cine suntem?


Mastercard

Mastercard Incorporated (NYSE: MA) este o corporație multinațională americană care se ocupă cu servicii financiare și are sediul în Harrison, New York, Statele Unite. În întreaga lume, Mastercard® procesează plăți între băncile comercianților și cardurile emise de băncile clienților care folosesc unul din sericiile «Mastercard» - preplătit, card de debit sau card de credit - pentru a face cumpărături. Mastercard Worldwide este o societate comercială cotată la bursă din 2006.

Prepaid Financial Services (Servicii Financiare Preplătite)

Prepaid Financial Services (Servicii Financiare Preplătite) este o companie reglementată și autorizată de Mastercard și Visa Europa care oferă sponsorizarea Europe BIN și servicii preplătite modulare. Prepaid Financial Services are sediul în Londra și este reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară. Prepaid Financial Services emite carduri fizice și virtuale Mastercard și Visa, cum ar fi cele utilizate pentru cheltuieli de afaceri, folosire generală, carduri cadou, transferuri de bani, valută, plăți salariale și plăți ale comisioanelor de afiliere. Licența Prepaid Financial Services aprobată în toate țările EEE permite emiterea carduri preplătite Mastercard®.

Klopercom

Klopercom este o companie multinațioanlă care se ocupă cu crearea de soluții preplătite inovatoare pentru clienți. Klopercom alege cei mai buni furnizori de servicii pentru a oferi o nouă soluție de plată reprezentată de cardurile preplătite VERITAS Mastercard©. Această soluție combină flexibilitatea banilor în numerar cu dorința de a controla fluxul de bani și cheltuielile făcute cu o modalitate de plată.

Veritas

677,891 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 114 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

Cardul preplătit Veritas Mastercard este emis de către Cardurile preplătite Veritas Mastercard sunt emise de către Prepaid Financial Services Limited în baza unei licențe de la Mastercard International Incorporated. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reglementate și autorizate de Autoritatea de Conduită Financiară, cu sediul social la adresa Regent Street 302-308, Langham House, Londra W1B 3AT. Număr de înregistrare 900036.
Cardul Veritas este emis de către Prepaid Financial Services Limited (PFS) în baza unei licențe eliberate de Mastercard International și rămâne proprietatea PFS. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 – CARD VERITAS ©
Toate celelalte mărci comerciale și logo-uri menționate pe acest site sunt utilizate numai în scopuri de identificare și rămân proprietatea exclusivă a respectivilor proprietari.

Comandați-vă Cardul