Sunteți Persoană Fizică


Doriți să deveniți ambasadorul nostru și să câștigați bani pentru fiecare nou card activat prin intermediul dumneavoastră.

Un sistem de afiliere simplu, rapid și profitabil de la primul client. Nici o cheltuială pentru instalare sau elemente tehnice.

*Introduceți pur și simplu numele și adresa celor pe care doriți să îi recomandați. Aceștia vor primi imediat o invitație pentru a afla mai multe despre site-ul nostru. În cazul în care comandă și activează un card, cardul dumneavoastră preplătit VERITAS Mastercard® va fi imediat creditat pentru fiecare persoană nouă: 5,00€ până la 100 de carduri, 10,00€până la 500 de carduri. Pentru mai mult de 500 de carduri, contactați-ne.

Sunteți o Companie


Doriți să promovați cardul preplătit VERITAS Mastercard® sau să lansați propriul program de carduri preplătite cu sigla companiei dumneavoastră:

Verificați ofertele de parteneriat pe acest site dedicat companiilor.

Sunteți Webmaster/Aveți un Site sau un Blog


Oferind cardurile preplătite VERITAS Mastercard®:

Verificați ofertele de parteneri pe acest site dedicat companiilor.

1. Puteți genera bani din trafic pe site-ul dumneavoastră, de pe magazinul virtual sau de pe blog.
2. Vă creșteți vânzările și veniturile și generați venituri suplimentare pentru fiecare card vândut.
3. Vă alăturați unui sistem de parteneriat stabil bazat pe un model "câștig - câștig".

Simplu și eficient, deveniți chiar acum partenerul nostru apăsând pe www.swisspaymentservices.com

Veritas

677,884 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 114 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

Cardul preplătit Veritas Mastercard este emis de către Cardurile preplătite Veritas Mastercard sunt emise de către Prepaid Financial Services Limited în baza unei licențe de la Mastercard International Incorporated. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reglementate și autorizate de Autoritatea de Conduită Financiară, cu sediul social la adresa Regent Street 302-308, Langham House, Londra W1B 3AT. Număr de înregistrare 900036.
Cardul Veritas este emis de către Prepaid Financial Services Limited (PFS) în baza unei licențe eliberate de Mastercard International și rămâne proprietatea PFS. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 – CARD VERITAS ©
Toate celelalte mărci comerciale și logo-uri menționate pe acest site sunt utilizate numai în scopuri de identificare și rămân proprietatea exclusivă a respectivilor proprietari.

Comandați-vă Cardul