Toate noile carduri Veritas integrează noua generație a tehnologiei NFC.


Penrtu plăți mai mici de 50€
Plățile contactless sunt sigure, rapide, convenabile.

Pentru o plată contactless:


Nu vă lăsați din mână cardul contactless Veritas.

Datele dumneavoastră sunt protejate prin criptare electronică: cod unic pentru fiecare plată (așa-numita tehnică "token").

Efectuăm controale automate pentru a evita debitarea de două ori dacă ați atins accidental cititorul de carduri al comerciantului.

Plățile contactless vă permit achitarea cumpărăturilor în valoare de mai puțin de 50€ la milioane de comercianți din întreaga lume care afișează logo-ul

Pur și simplu atingeți cardul pe terminalul de plată, spre simbolul ”contactless”. Operațiunea este salvată, primiți chitață, plata este efectuată!

Beneficiile cardurilor contactless Veritas:


Plata cumpărăturilor mai mici de 50€ este convenabilă. E ca și cum ai avea bani, fără să trebuiască să cauți monede prin buzunare.

Ideal pentru plăți rapide: la restaurant, tutungerie, taxi, magazine de cartier, florării, farmacii, parcare…

Atunci când plătiți, faceți procesul mai rapid pentru sume de până în 50€. Comerciantul nu oferă posibilitatea plăților contactless? Folosiți pur și simplu cardul cum o faceți în mod obișnuit: introduceți cardul în cititor și tastați codul PIN.
La fel ca alte cumpărături, tranzacțiile contactless apar în istoricul tranzacțiilor în zona clientului. Care sunt costurile? Nu există comisioane adăugate pentru plățile contactless.

Și despre securitate?


Tranzacțiile contactless Mastercard sunt sigure

Beneficiați de aceleași mecanisme de protecție precum ca pentru cardurile bancare tradiționale în cazul pierderii sau furtului cardului, sau a tranzacțiilor fraudulente.

Fără plăți accidentale

Pentru ca o tranzacție contacless cu cardul Mastercard să fie încheiată, trebuie să prezentați cardul la maxim 5cm de cititorul de carduri. Cardul trebuie să fie cu fața spre pictograma contactless pentru ca tranzacția să poată fi încheiată.

Fără probleme de plăți duble sau multiple

Chiar dacă apropiați cardul de mai multe ori de cititor în momentul plății, veți fi taxat o singură dată. Apropierea cardului de mai multe ori de cititor generează o singură tranzacție.

Pentru a asigura o soluție de plată operabilă la nivel global, cardul contactless Mastercard a fost proiectat în conformitate cu standardul industrial pentru comunicațiile de radiofrecvență - ISO 14443.

Veritas

677,884 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 114 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

Cardul preplătit Veritas Mastercard este emis de către Cardurile preplătite Veritas Mastercard sunt emise de către Prepaid Financial Services Limited în baza unei licențe de la Mastercard International Incorporated. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reglementate și autorizate de Autoritatea de Conduită Financiară, cu sediul social la adresa Regent Street 302-308, Langham House, Londra W1B 3AT. Număr de înregistrare 900036.
Cardul Veritas este emis de către Prepaid Financial Services Limited (PFS) în baza unei licențe eliberate de Mastercard International și rămâne proprietatea PFS. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 – CARD VERITAS ©
Toate celelalte mărci comerciale și logo-uri menționate pe acest site sunt utilizate numai în scopuri de identificare și rămân proprietatea exclusivă a respectivilor proprietari.

Comandați-vă Cardul