Securitate


Cu cardul prepaid VERITAS Mastercard© beneficiați de toată puterea rețelei Mastercard® la nivel mondial. De îndată ce raportați furtul sau pierderea cardului (cu excepția cazului unei neglijențe grave din partea dumneavoastră), acesta este blocat imediat. Sunteți apoi protejat de utilizarea frauduloasă a numărului de card. Fiți liniștit în timp ce faceți cumpărături în magazine sau pe internet.

Când banii sunt pierduți sau furați, sunt duși pentru totdeauna. Cu cardurile preplătite VERITAS Mastercard©, banii dumneavoastră sunt mai în siguranță decât să îi aveți la dumneavoastră.

Sistemul de Detectare și Prevenire a Fraudei

Toți furnizorii de servicii care contribuie la buna funcționare a cardului preplătit VERITAS Mastercard © monitorizează în mod constant tranzacțiile suspecte.

Date Criptate și Securizate

Datele sunt criptate pe serverele noastre. Am creat firewall-uri puternice iar dumneavoastră accesați spațiul de card SSL de 128 de biți pe Internet.

Autentificare Folosind Numele de Utilizator și Parola

Numărul dumneavoastră de card este unic. Parola este un cod alfanumeric complex.

Identificare IP


Serverele noastre identifică de unde vă conectați. Astfel, ar putea apărea o alertă de fraudă dacă vă conectați din mai multe orașe în același timp. De exemplu, dacă tocmai ați făcut o achiziție într-un magazin din Paris, o alertă ar putea bloca temporar cardul dacă o achiziție a fost efectuată într-un magazin din New York în același timp.

Veritas

677,888 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 114 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

Cardul preplătit Veritas Mastercard este emis de către Cardurile preplătite Veritas Mastercard sunt emise de către Prepaid Financial Services Limited în baza unei licențe de la Mastercard International Incorporated. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reglementate și autorizate de Autoritatea de Conduită Financiară, cu sediul social la adresa Regent Street 302-308, Langham House, Londra W1B 3AT. Număr de înregistrare 900036.
Cardul Veritas este emis de către Prepaid Financial Services Limited (PFS) în baza unei licențe eliberate de Mastercard International și rămâne proprietatea PFS. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 – CARD VERITAS ©
Toate celelalte mărci comerciale și logo-uri menționate pe acest site sunt utilizate numai în scopuri de identificare și rămân proprietatea exclusivă a respectivilor proprietari.

Comandați-vă Cardul