Reîncărcare Electronică

Prin Transfer Bancar


Transfer Bancar Local

Trimiteți pur și simplu un ordin de transfer la banca dumneavoastră curentă. Dacă aceasta vă oferă acces online la conturile dumneavoastră, este chiar mai rapid: pentru a reîncărca, doar introduceți detaliile bancare complete ale cardului preplătit VERITAS Mastercard©. Un transfer bancar durează între 1 și 3 zile lucrătoare, în funcție de banca dumneavoastră.
Odată activat, veți primi detaliile băncii pentru a reîncărca cardul preplătit VERITAS Mastercard© (IBAN, cod bancar, cod sort etc.) exact ca pe un cont bancar standard.

Transfer Bancar Internațional

Ați primit bani din străinătate în mod profesional sau privat? Lucrați în afara țării dar nu aveți un cont bancar?
Pentru a reîncărca, trebuie doar să furnizați detaliile bancare complete ale cardului preplătit VERITAS Mastercard©. Un transfer bancar internațional durează între 3 și 5 zile lucrătoare.
Odată activat, veți primit detaliile bancare pentru a vă reîncărca cardul preplătit VERITAS Mastercard© (IBAN, contul bancar, codul sort etc.)

Folosind Cardul de Debit/Credit


Acum puteți reîncărca cu ușurință cardul dumneavoastră folosing un card obișnuit de credit sau de debit. Folositor pentru controlul cheltuielilor dumneavoastră.
Pentru a face reîncărcarea mai ușoară și mai sigură, reîncărcarea folosind un card de credit sau de debit este autorizată pentru clienții obișnuiți sau VIP ale căror documente de identitate au fost primite și aprobate.

Rambursări TVA


Vă întoarceți dintr-o călătorie în străinătate? Alegeți să vi se ramburseze TVA-ul pe cardul preplătit VERITAS Mastercard©.
Furnizați cu discreție numărul dumneavoastră de card preplătit VERITAS Mastercard© pe certificatul vamal și numărul de referință asociat cu acesta.

Plăți salariale, Taxe sau Comisioane


Primiți parțial sau integral plata salariului sau a comisioanelor pe cardul preplătit VERITAS Mastercard©. Trebuie doar să oferiți celor care vă virează banii detaliile bancare ale cardului dumneavoastră. Un proces simplu, eficient și sigur, care vă permite să primiți bani direct pe cardul dumneavoastră. După activarea sa, veți primi detaliile bancare corespunzătoare cardului dumneavoastră preplătit VERITAS Mastercard© (IBAN, cod bancar, cod sort etc.) la fel ca ale unui cont bancar standard.

Vă rugăm să verificați de asemenea


Este responsabilitatea fiecărui client să înțeleagă și să adere la codurile curente, fiscale și împotriva spălării de bani în vigoare legate de transferurile de bani. Un transfer de la un expeditor necunoscut poate deci întâmpina întârzieri.

* MVC este un serviciu oferit exclusiv de poșta franceză. Vă rugăm să verificați termenii la agenția locală.
Veritas

677,884 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 114 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

Cardul preplătit Veritas Mastercard este emis de către Cardurile preplătite Veritas Mastercard sunt emise de către Prepaid Financial Services Limited în baza unei licențe de la Mastercard International Incorporated. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reglementate și autorizate de Autoritatea de Conduită Financiară, cu sediul social la adresa Regent Street 302-308, Langham House, Londra W1B 3AT. Număr de înregistrare 900036.
Cardul Veritas este emis de către Prepaid Financial Services Limited (PFS) în baza unei licențe eliberate de Mastercard International și rămâne proprietatea PFS. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 – CARD VERITAS ©
Toate celelalte mărci comerciale și logo-uri menționate pe acest site sunt utilizate numai în scopuri de identificare și rămân proprietatea exclusivă a respectivilor proprietari.

Comandați-vă Cardul