Reîncărcare cu Numerar

O soluție perfectă pentru reîncărcarea cardurilor preplătite VERITAS Mastercard© este folosind numerar.

Banii sunt creditați și disponibili imediat pe cardul dumneavoastră preplătit VERITAS Mastercard©.

La bancă sau la oficiul poștal


De la orice filială a băncii sau oficiu poștal (MVC*)

Faceți un transfer de bani pe cardul preplătit VERITAS Mastercard© la fel ca un transfer standard prin furnizarea detaliilor bancare ale cardului.

După activare, veți primi detaliile bancare corespunzătoare cardului preplătit VERITAS Mastercard© (IBAN, cod bancar, cod sort etc.) la fel ca cele ale unui cont bancar standard.

Vă rugăm să rețineți: Anumite locații s-ar putea să perceapă comision pentru această tranzacție sau chiar să o refuze.

De la o Agenție de Transfer de Bani


Veți găsi mii de agenții de transfer de bani în fiecare țară

Pur și simplu creditați cardul preplătit VERITAS Mastercard© de la o agenție de transfer de bani.

Dați banii și detaliile cardului agentului de la agenția de transfer de bani.

Cardul dumneavoastră preplătit VERITAS Mastercard© este creditat ca un transfer bancar standard.

După activare, veți primi detaliile bancare corespunzătoare cardului preplătit VERITAS Mastercard© (IBAN, cod bancar, cod sort etc.) la fel ca cele ale unui cont bancar standard.

Puteți utiliza agenții de transfer de bani care vă permit să transferați bani direct într-un cont bancar. Întrebați la agenția locală de transfer, cum ar fi MoneyGram®, Western Union®, Ria® ... Aceste agenții percep în general un comision pentru acest serviciu.

Rețineți: contul cardului preplătit VERITAS Mastercard© nu este conectat la niciuna dintre agențiile de transfer menționate mai sus. Western Union, MoneyGram si Ria sunt mentionate doar în scop ilustrativ.

Cupoane de Reîncărcare


Fără documente de identitate sau formulare: soluția perfectă pentru reîncărcare cu numerar.

Cumpărați cupoane precum Ukash®, Neosurf®, Neocash®... la peste 500.000 de comercianți (stații de distribuție, tutungerii, magazine...)

Similar reîncărcării unei cartele telefonice mobilă preplătită: util, eficient și fără proceduri de identificare.

Reîncărcările folosind cupoane pot fi întrerupte și suspendate în orice moment fără notificare prealabilă și sunt în afara controlului nostru. Vă rugăm să vă conectați la zona dumneavostră securizată a cardului pentru a verifica reîncărcările folosind cupoane disponibile. În general, emitenții de cupoane percep comision pentru acest serviciu.

Vă rugăm să verificați și


Este responsabilitatea fiecărui client să înțeleagă și să adere la codurile curente, fiscale și împotriva spălării de bani în vigoare legate de transferurile de bani. Un transfer de la un expeditor necunoscut poate deci întâmpina întârzieri.

* MVC este un serviciu oferit exclusiv de poșta franceză. Vă rugăm să verificați termenii la agenția locală.
Veritas

677,888 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 114 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

Cardul preplătit Veritas Mastercard este emis de către Cardurile preplătite Veritas Mastercard sunt emise de către Prepaid Financial Services Limited în baza unei licențe de la Mastercard International Incorporated. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reglementate și autorizate de Autoritatea de Conduită Financiară, cu sediul social la adresa Regent Street 302-308, Langham House, Londra W1B 3AT. Număr de înregistrare 900036.
Cardul Veritas este emis de către Prepaid Financial Services Limited (PFS) în baza unei licențe eliberate de Mastercard International și rămâne proprietatea PFS. Mastercard și logo-ul Mastercard sunt mărci comerciale înregistrate ale Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 – CARD VERITAS ©
Toate celelalte mărci comerciale și logo-uri menționate pe acest site sunt utilizate numai în scopuri de identificare și rămân proprietatea exclusivă a respectivilor proprietari.

Comandați-vă Cardul